About me

Jesse Peters

Mijn vader vertelde me altijd dat er één ding was dat ik zeker wist, dat mijn leven anders zou zijn geweest als ik was begonnen met lowboards. Hij had gelijk. Lowboards zijn het beste sinds gesneden brood.

Het volgende is een interview met de oprichter en voorzitter van The Lowboard, Peter van der Klaauw, een Nederlandse middelbare scholier die opgroeide in een low-tech familie in een Nederlandse low-tech stad. "Toen ik jonger was, speelde ik graag met hightech speelgoed waar mijn vader me mee nam, maar hij liet me nooit een van hen meenemen op reis. We speelden met Lego, en we bouwde er dingen mee. Maar hij hield ook van de oude dingen. Ik ben opgegroeid op straat, en mijn vader was een straatdealer. Hij kwam elke dag op de markt om wat geld te verdienen. Hij werkte in de kleine winkeltjes, en kwam thuis met de grote zakken.

Mijn Ebook, dat Low Board Golf heet, is gratis verkrijgbaar bij Amazon. Ik schrijf ook artikelen over alle dingen golf op mijn persoonlijke blog. Ik heb ook een podcast waar ik praat over verschillende aspecten van lowboards, vooral als je een EMT of paramedicus.

Ik ben ook de eigenaar van Low Board Golf. Deze blog heeft betrekking op lowboards en de dingen die ik denk dat lowboards kan doen om u te helpen. Het is geschreven door mij. De artikelen gaan meestal over de lowboards die ik persoonlijk gebruik. Als je van de blog, check out de Amazon link hierboven. Als het je niet bevalt, deel het dan met anderen. En als je het echt leuk vindt en wilt dat ik het blijf schrijven, klik dan op de like-knop aan de linkerkant. De naam van deze blog is afgeleid van Low Board, wat in het Nederlands "lower the board" betekent.

Mijn visie

Mijn passie is lowboards. Een paar jaar geleden heb ik besloten om een blog te schrijven over lowboards. Lowboards in het Nederlands en Engels. Ik moest Engels leren en wat hulp krijgen en ik heb veel geluk gehad. Hierdoor heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan met Nederlandse lowboards. En nu wil ik met u delen mijn ervaring met lowboards in het Engels, mijn lowboard kennis en mijn kennis van lowboards en lowboard forums. Als je nieuw bent op lowboards of lowboard forums, dan zou ik graag uitleggen wat lowboards zijn, wat ze doen, waarom ze populair zijn en waar ik geleerd over lowboards.

Lowboards zijn al jaren populair in Nederland. Ik ken veel mensen die hebben gekocht lowboards omdat ze graag hoe ze eruit zagen. In veel opzichten waren ze zeer succesvol in Nederland. Ze zijn cool en zeer uniek. Ik heb gekocht veel goedkope lowboards. Ik hou van de look en feel van lowboards. Ik heb ook een paar oudere lowboards die ik heb verzameld en hebben gebruikt voor jaren. In sommige gevallen zijn deze lowboards versleten.