contacteer mij

Jesse Peters

Neem contact met mij op

Neem altijd een telefoonnummer en e-mailadres op in uw communicatie. Geef me altijd een telefoonnummer (en zorg ervoor dat je me bereiken als je niet in de VS), dus ik kan u bereiken op het net. Als u mij een bericht op hier, zal ik antwoord zo spoedig mogelijk. Ik heb geen enorme e-mailclient om uw bericht te beantwoorden. Op deze manier mis ik uw berichten niet, maar ik heb ook niet veel tijd op het net, dus ik ben niet waarschijnlijk om terug te keren naar je. Ook u mij een goede kwaliteit foto van uw bord voor mij te gebruiken. Ik ben alleen geïnteresseerd in lowboards met veel leer en/of leren onderdelen.

Alvast bedankt voor uw steun! Ik hou van deze blog, en als je geniet van mijn werk ik denk dat je echt wilt om het te ondersteunen. Hier is de link naar de Patreon pagina.

Je hebt het volgende: De links in deze blog zijn naar mijn persoonlijke websites, niet naar een sociale media profielen. Vraag me alsjeblieft niet naar de locatie van mijn blog. Ik ben niet verantwoordelijk voor inhoud die daar wordt geplaatst. Als je niet vinden van de post die u zoekt u e-mail me, want ik zal waarschijnlijk niet rond te beantwoorden. Ik zal ook proberen zo snel mogelijk te antwoorden. De inhoud van de blog is bedoeld om zo uitgebreid mogelijk, dus als je niet vinden wat je zoekt of als er iets over lowboards die je zou willen dat ik te dekken, aarzel dan niet om een reactie te plaatsen en ik zal mijn best doen om er te komen. Ik ben geen grote fan van "spam" en ik probeer ervoor te zorgen dat alle informatie juist en accuraat is, dus als je een fout of een verbroken link vindt, laat het me dan zo snel mogelijk weten. U mij volgen op sociale media ook, maar houd er rekening mee dat al mijn berichten zijn prive en kan niet opnieuw worden geplaatst.

Opening Hours