Hoe gebruik ik lowboards?

Jesse Peters

Begin eerst op de grond met het bord. Als u geïnteresseerd bent in dit onderwerp, check out dit bericht van mijn vriend Michael Lienhard.

Ik heb veel van hoge kwaliteit lage boards gebruikt in het verleden, maar ik wilde iets dat zou onderscheiden van de menigte en niet alleen een goedkope en comfortabele optie. Ik besloot om een laag bord dat beter zou zijn voor de straat en voor mijn thuisstudio te maken. Ik probeerde verschillende ontwerpen uit en testte verschillende materialen om de beste te vinden. Dit onderscheidt het van producten zoals Babybed Hemeltje. Het resultaat is het Lienhard bord. Ik hou echt van de look van de Lienhard raad. Het is klein, licht en zeer gemakkelijk te passen in elke studio en te bewegen in een kleine ruimte. Ik vond ook dat het ontwerp eenvoudig is, en het lijkt erop dat je het gemakkelijk in elkaar zetten. Het heeft een volledig zwarte behuizing met een mooi grafisch ontwerp van een zwart bord met een groene rand. De onderkant van het bord heeft een eenvoudige witte achtergrond.

Ontwerper : Jesse Peters U zult een tijdje voor dit product moeten wachten en er zal een preorder voor het zijn. Het zal pas beschikbaar zijn na de crowdfundingcampagne. De preorder prijs is € 49,95, dat is ongeveer $ 55. U het nu kopen, en in twee dagen is de preorder beschikbaar. Ik heb een zeer gedetailleerde en gedetailleerde informatie over het ontwerpproces en hoe ik wilde het product te presenteren op de eerste pagina. Het grootste probleem dat ik heb met dit concept is dat het bord eruit ziet als een fietshelm, dus het ziet er een beetje kinderachtig en een beetje dom. Ik wil iets maken dat nuttiger is dan een lowboard. Ik wil een geweldige lowboard presenteren voor een zeer betaalbare prijs. Een ervaringsrapport Hanglampen Tafel weergeven.

Over het ontwerpproces

Na een jaar zoeken was ik zeer tevreden met het resultaat. Het ontwerp is zeer eenvoudig. Ik had mijn team van ontwerpers komen met een concept dat ik leuk vond en zet het op de markt.

Er is maar één bord. Het lichaam en het hoofd, dat is het belangrijkste onderdeel van een lowboard, zijn gemaakt van metaal. De voeten zijn gemaakt van rubber. De zitting is gemaakt van schuim. En ik heb ze allemaal bij elkaar gezet.