Hoe worden lowboards gemaakt?

Jesse Peters

Ik maak ze zelf.

Ik hou ervan om met mijn handen te werken, en ik denk graag dat ik in de top 5% van alle lowboarders sta. Lowboards zijn echt een moeilijk product te vinden, dus heb ik besloten om een inventaris van lowboards die mensen direct kunnen kopen van mij te maken, tegen redelijke prijzen. Het eerste wat ik nodig had was een groot stuk karton en een paar vellen 1/4 " hout. Het karton kocht ik was ongeveer 6 "door 6", en ik kreeg het hout uit van eBay voor slechts $ 4. De planken zijn gesneden op een tafelzaag, die een speciale snijmat heeft die een sleuf voor het tafelzaagblad heeft. De planken worden vervolgens gelamineerd tot een vel hout met mijn hand-lamp lijm, die ik graag "schimmelpasta" noemen. Wanneer gelamineerd aan het bord, de lijm plakt vrij goed en kan worden uitgesneden zonder veel moeite. Veel mensen zeggen dat dit niet een goede lijm te gebruiken, maar ik denk dat het goed genoeg. Één van de grootste kwesties met lowboards is dat de meesten van hen in Taiwan worden gemaakt, en zij gebruiken vaak goedkope Chinese en Japanse gemaakte delen die aan Amerikaanse gemaakte componenten inferieur zijn. De borden van de eerste pagina van de tabel worden bijvoorbeeld gemaakt door Wards-Sidewalls (ze zijn nog steeds actief en in het bedrijfsleven). Ik heb geen toegang tot de Wards-Sidewalls bedrijf, dus ik kan niet spreken voor hen, maar ik ben er vrij zeker van dat de meeste lowboards gemaakt in Taiwan zijn net als de planken op de volgende pagina. Als u goedkope Chinese gemaakte raad van Taiwan gaat kopen, gebruik een goedkope Chinese gemaakte lijstzaag om hen te snijden, en laminaat hen. Ik raad ook aan dat je laminaathout gebruikt in plaats van houtlijm. De lijm is meestal alleen goed voor het maken van een oppervlak. Houtlijm werkt niet echt voor deze taak, want het is te plakkerig, en houtlijm is zeer moeilijk om mee te werken. Als gevolg hiervan kan het nuttiger zijn dan Bed & Breakfast Te Koop. Dus laminaat hout in plaats daarvan. De reden is omdat laminaat hout is zeer sterk. Het kan in vele verschillende vormen worden gesneden, en zelfs gebruikt om meubilair van het te maken. Blijf een Moderne Led Lamp-testrapport overwegen. In feite is dit wat mijn familie deed voordat we naar Nederland verhuisden. Ze gebruikten het voor het maken van kleine meubels die een stuk sterker was dan enig laminaat hout dat we hadden. Het enige nadeel is dat laminaat hout veel meer tijd nodig heeft dan houtlijm. Dus wat te doen als je wilt een laminaat hout lowboard te kopen. De manier om laminaat hout lowboards te vinden is om te proberen een voor een. Er zijn niet veel lowboards die geen laminaat zijn, maar dit is een goede manier om ze te vinden. De volgende lijst is geenszins uitputtend, het is slechts een begin. Aanbevelingen voor lowboards?