Is er een gemeenschap rond lowboards?

Jesse Peters

Tuurlijk, maar je moet met mensen zoals ik praten. We zijn geen experts op het gebied van lowboards en u wat informatie verwachten die zeer gedetailleerd is. In dit artikel zal ik delen een aantal van mijn kennis en ervaringen over lowboards en bieden tips over hoe lowboards te kopen.

Lowboards in het algemeen

Ik verkoop lowboards voor meerdere jaren en hebben gevonden ze een goede bron van inkomsten.

Ik verkoop ze altijd op basis van lage winst: hoe goedkoper hoe beter. Er zijn slechts een paar lowboard winkels in Amsterdam, en ze zijn vaak druk, dus ik bied een kleine korting op alles wat ik verkoop op de lowboards die ik verkoop. Ik maak ook een kleine winst op de verkoop van aangepaste lowboards die door mijzelf worden gemaakt. Ik verkoop veel custom lowboards, zowel op maat gemaakt als handgemaakt. De custom high-speed lowboard die ik verkoop is iets hoger dan andere, en wordt meestal alleen gekocht door de eigenaren van enkele grote high-speed bedrijven in Nederland.

Mijn lowboard markt wordt gedomineerd door een paar grote fabrikanten. Ik verkoop de meeste van mijn lowboards aan de bedrijven die ik volg. Ik verkoop ook lowboards aan mezelf, maar ik verkoop ook aangepaste, vooral als ze low-cost of een betere deal voor mijn klanten, en het is ook een stuk makkelijker om een aangepaste lowboard te verkopen als je weet dat de betrokken mensen. Mijn klanten zijn: De eigenaren van mijn high-speed lowboards, en een aantal van mijn klanten die ook willen lowboards kopen. Dit zal indrukwekkend zijn in vergelijking met Box Eindhoven Ik heb veel aangepaste lowboards te verkopen. Tot mijn klanten behoren grote bedrijven met een goede productiecapaciteit. In mijn ervaring zijn er twee soorten klanten: ten eerste, high-speed high-end klanten die willen hun lowboards upgraden, en ten tweede, meer regelmatige, low-end klanten die willen lowboards kopen, zelfs als ze een laag budget. Ik denk dat low-end klanten hebben een goed idee over hoeveel geld ze bereid zijn te besteden en hoe lang het zal duren. Het is waar dat het kopen van laag is altijd handiger dan het kopen van een high-end board, maar dat maakt het niet een slechte zaak. In tegenstelling tot S N S Bank, kan het veel meer resounding als gevolg.

Heeft u tips voor klanten die gewoon een low-end board willen kopen? Er zijn zo veel dingen die ik kan doen met een low-end board, zou ik liever verkopen een lower-end board op dezelfde manier verkoop ik high-end ones. Als je het een klant vraagt, stel ik voor: 1) vraag hen welke prijsklasse ze willen, wat ze willen dat het doet en of ze een voedingsadapter nodig hebben.